nassies

Senaste inläggen

Av Fanny "Nassie" - 7 december 2012 08:15

Nu har jag kommit tillbaka från morgonträningen. Det var ganksa lätt pass idag, lite teknik och så.

Men nu är jag tillbaka i skolan och vi ska snart ha svenska lektion.....   Mitt hår ser verkligen ut som en katastrof! (bild kommmer nedan)  På svenskan ska vi argumentera för Läs plattor/surfplattor för barn under 6 år. Det ska bli kul! Jag har massa argument mot det så....  HERE WE GO!

  

// Nassie  

     


ANNONS
Av Fanny "Nassie" - 6 december 2012 20:15

Nu sitter jag i soffan och myser samtidigt som jag tittar på pretty little liars. Den serien är sjukt bra.... Kan bara inte sluta titta på den!!! En bild kommer lite senare när jag har laddat ner appen Internet är så sjukt jobbigt när man skriver på en iPad.

ANNONS
Av Fanny "Nassie" - 6 december 2012 19:55

Nu är jag tillbaka igen! Känns skönt... Jag har inte bloggat på ett tag som ni säkert märkt. Men nu är jag tillbaka och kommer att lägga upp mer bilder samt blogga. Jag har typ skrivit 1000 sådana här inlägg förut! Men nu tar jag det på allvar och startar igen!

Av Fanny "Nassie" - 15 juni 2012 10:07

Nu har jag hem ifån simningen. Jag gick upp klockan 5.25 och gjorde mig i ordning. Träningen började klockan 6.15 . Men aja ingen mer nu om simningen.

Idag så åker jag till Motala. Mina föräldrar ska Cykla vätternrundan så jag och min syrra ska bo i farfars husbil med farfar. Så jag håller på att packa... Just nu så hittar jag inte en sak!! Och håller på att bli förbannad! Det finns ingen internet på den platsen vi ska bo på (med husbilen) så jah kommer kanske inte att kunna skriva så mycket... Men jag ska försöka! Till exempel om vi äter på Mc´donalds!! För där får man ju gratis internet så länge man är där... Annars får jag väll göra tidsinställda inlägg.

  


Av Fanny "Nassie" - 14 juni 2012 20:11

Nu är jag hemma från simmningen. Det blev ett ganska roligt pass men det var sprint (det är bra inför tävlingen i helgen),och det blev ingen fika. Blir lite avensjuk på min lillasyster som bara typ "lekte" på simningen och de fick fika efter. Men aja.....  No big deal

Nu ska jag äta mat. Det luktar jätte gott! Undrar vad det blir....

Av Fanny "Nassie" - 14 juni 2012 14:42

Ja,snart är det dax att simmma. Idag är det avslutning (för dom som inte ska sommarträna). Jag ska ju sommarträna och det tror jag att alla i min grupp ska. På avslutningen så simmarman ett litet roligare pass och fikar typ.

Vi kommer nog inte fika men vi får hoppas att det blir ett litet roligare pass i alla fall.

Annars så blir det nog lite sprint (korta,snabba stäckor).

Men vi får hoppas!

//Nassie

Av Fanny "Nassie" - 14 juni 2012 14:20

Hej!

Sitter och tittar på gamla bilder i mobilen. Och hitta den härra!

 

En bild på mig och min kompisar i skolan. Vi tog bilden precis innan Svenska-lektionen för ca 2 veckor sedan.

En bild som jag älskar! Fast den är inte så skarp men vi tog ju den med en Iphone så....


// Nassie

  

Av Fanny "Nassie" - 14 juni 2012 13:51

Jag hade fått en fråga om jag kunde skriva fler ilägg och lägga upp fler bilder. Självklart!

Anledningen till att jag inte har skrivit så mkt på bloggen är för att jag går i skolan 5 dar i veckan och jag simmar 6 gånger i veckan dessutom har man ju prov och simtävlingar. Men nu på sommarlovet går jag ju inte i skolan och har inga prov, så jag tänkte skriva mycket mer. Men jag simmar fortfarande nu på sommarlovet fram tills 8/7,tror jag?

Men jag kommer att försöka att skriva och vi får se hur det går!


// Nassie  

Sök i bloggen

Presentation


Hej! jag heter Fanny och jag är 13 år och i denna blogg så berättar jag om min vardag och mig själv.Jag älskar cupcakes ,simning och mode.Hoppas ni gillar bloggen och besöker den fler gånger!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du att jag ska skriva om?
 Smink
 Simning
 Mitt liv...
 Skolan
 Kläder, Mode
 Vad som är inne/ute
 Olika tester
 Hunger Games?
 Naglar..
 Sweet things!
 Tips

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

Följ bloggen

Följ nassies med Blogkeen
Följ nassies med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se